Hogyan díszítsük az "uncsi" kevert sütit?
Nagyon szeretem a kevert sütiket, mert nagyon hamar elkészülnek. Ha tényleg egy alap kevert sütit készítünk pl.: kakaós kevert, abban nincs sok fantázia. Viszont, ha van egy jó máz és egy kis csoki a tetején, már mindjárt másképp mutat és az íze is teljesen más lesz.
Egy citrommázat választottam és krumplinyomós étcsoki díszítést. Jól hangzik, igaz?
Nézzétek meg a videót:
Citrommáz:
1 citrom leve
250 g porcukor
Rákenjük a kihűlt tésztára és nagyon hamar megköt. Utána tehetjük rá a csoki díszt. Egyszerűen felolvasztjuk a csokit (pár kocka elég hozzá), belemártjuk a krumplinyomót és már csak a fantáziára van bízva a díszítés.
Gyorsan, egyszerűen mutatóssá varázsolhatjuk az "uncsi" kevert sütinket.
Jó szórakozást kívánok hozzá.