SÜTÉS NÉLKÜL

 

Ha nincs ötleted, időd a sütésre, akkor próbáld ki ezt a villámgyorsan elkészíthető desszertet. Akár egy vasárnapi finomságként, munkahelyi buliban, gasztro ajándékként is megállja a helyét.

Egyre nagyobb teret hódít nemcsak Amerikában, hanem hazánkban is, Halloween ünnepe a vérfagyasztó jelmezekkel, pókokkal, szellemekkel. Engem még nem kapott el ez a rémisztő süti láz, helyette inkább egy cuki, mókás nasit készítettem, amit még sütni sem kell.

Birsalma sajt

2019.10.04

🍎🧀Életem első birsalma sajtja, de nem az utolsó.... :)
Eddig csak lekvárt készítettem birsalmából, mert azt gondoltam, hogy birsalma sajtot készíteni bonyolult és hosszadalmas folyamat.
A férjem és a kisfiam nagyon szereti ezt a csemegét, mindig szoktunk kapni rokonoktól. De most elhatároztam magam, hogy én is készítek. A Nagynénikémtől kértem...

Nyár van, meleg van. Ilyenkor csak a hűvös ételeken jár az ember esze... fagyi, jégkrém, hideg gyümölcsleves. Készítsük otthon sok hűsítő finomságot a szezonális gyümölcsökből. Ebből a receptből egyszerre két hűsítő desszertet is készíthetünk: jégkrémet és gyümölcslevest. Ráadásul laktóz-, glutén-, tojásmentes a recept.

Ilyen melegben a sütő bekapcsolásának gondolata nagyon megfontolandó. Még szerencse, hogy vannak szuper sütés nélküli receptek, így nem kell aggódnunk a sütő bekapcsolása miatt.

A legkedvesebb gyümölcsöm a málna, bármennyit meg tudnék enni belőle. Szerencsére a kertünkben van jócskán, így ha kedvem támad enni vagy málnás sütit készíteni csak kimegyek és szüretelek.

Nálunk örök vita tárgya, én megszokásból epernek nevezem, a férjem pedig mindig kijavít, hogy az szamóca.

Ha Valentin napra szeretnél készíteni egy igazi szerelmes finomságot a párodnak, akkor próbáld ki ezt az isteni pohárkrémet. Pillanatok alatt elkészül, még a sütőt sem kell bekapcsolni és persze a szíved-lelked benne lesz ebben az ajándékban.

Ha nincs kedved és időd mézeskalácsot sütni, még a sütőt sem szeretnéd bekapcsolni, de vágysz a karácsony ízére, akkor ezt a receptet Neked találták ki. :)

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el