Tejfölös, sonkás, hagymás melegszendvics
Mi általában hideget szoktunk enni vacsorára. Ha mégis valami másra vágyuk, akkor ezt a melegszendvicset szoktam elkészíteni.
Nézd meg a videót, milyen egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni ezt a melegszendvicset.
Ha tetszik a videó, akkor iratkozz fel a GyorsanSüti YOUTUBE csatornámra, ahol további sütik elkészítését láthatod.
Hozzávalók:
150 gramm tejföl
4 evőkanál majonéz
fél fej vöröshagyma / lila hagyma
50 gramm sonka (lidl-fokhagymás karaj, ezzel a legfinomabb)
só, bors
3 db zsemle (vagy bármilyen kenyérféle)
Elkészítés:
Egyszerűen összekeverjük a tejfölt a felkockázott hagymával, a felkockázott sonkával, majonézzel, sóval, borssal. 3 db zsemlét félbevágunk és megkenjük a masszával, majd megszórjuk reszelt sajttal a tetejét.
Előmelegített sütőben, 200 fokon, 12-15 percig sütjük.
Tipp:
A masszához tehetünk, pici fokhagymát, mustárt, újhagymát, bármit, ami éppen szezonális.
Gyors sütést kívánok!
A recept egy régi receptes újságból származik.