Tejfölös, sonkás, hagymás melegszendvics

2019.01.06

Mi általában hideget szoktunk enni vacsorára. Ha mégis valami másra vágyuk, akkor ezt a melegszendvicset szoktam elkészíteni.  

Nézd meg a videót, milyen egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni ezt a melegszendvicset.

Ha tetszik a videó, akkor iratkozz fel a GyorsanSüti YOUTUBE csatornámra, ahol további sütik elkészítését láthatod.  

Hozzávalók:

150 gramm tejföl

4 evőkanál majonéz

fél fej vöröshagyma / lila hagyma

50 gramm sonka (lidl-fokhagymás karaj, ezzel a legfinomabb)

só, bors

3 db zsemle (vagy bármilyen kenyérféle) 

Elkészítés:

Egyszerűen összekeverjük a tejfölt a felkockázott hagymával, a felkockázott sonkával, majonézzel, sóval, borssal. 3 db zsemlét félbevágunk és megkenjük a masszával, majd megszórjuk reszelt sajttal a tetejét.

Előmelegített sütőben, 200 fokon, 12-15 percig sütjük. 

Tipp:

A masszához tehetünk, pici fokhagymát, mustárt, újhagymát, bármit, ami éppen szezonális.

Gyors sütést kívánok!

A recept egy régi receptes újságból származik. 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el